Tunjevina sa graškom i dinstanim pečurkama
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
10 g sušenih vrganja
300 g oljuštenog graška
1/2 luka
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber
Stampa Ricetta
PRIPREMA
1. Natopite pečurke u toploj vodi, Naseckajte luk i nasecite zelenu salatu na trake.
2. Ispržite luk na ulju, dodajte grašak i posolite. Dodajte sečene pečurke i vodu u kojoj su se one natapale. kuvajte 15 minuta, a zatim dodajte salatu.
3. Posolite i zabiberite te nastavite kuvati još 5 minuta.
4. Ocedite tunjevinu i poslužite je s toplim graškom i pečurkama.