Tunjevina, grilovana artičoka i sušeni paradajz sendvič

SASTOJCI

za 4 porcije
4 hrskave lepinje
2 x 120g konzerve Rio Mare tunjevine u maslivnovom ulju
8 gilovanih artičoka u ulju
4 sušena paradajza
160g krem sira
nekoliko listova bosiljka

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Presecite lepinje na pola. Podelite artičoke u tanke listove i iseckajte sušeni paradajz.

    2.Namažite izdašan sloj krem sira na donji deo lepinje, na gornji deo lepinje stavite tunjevinu, artičoke i sušeni paradjz.

    3. Ukrasite ručno iseckanim listovima bosiljka i biberom. Sendvič poklopiti i servirati.

    4. Takođe možete ispeći lepinje nekoliko minuta pre nego što ih napunite za još hrskaviju teksturu.

Najpopularniji recepti