Tunjevina, grilovana artičoka i sušeni paradajz sendvič


SASTOJCI
za 4 porcije
4 hrskave lepinje
2 x 120g konzerve Rio Mare tunjevine u maslivnovom ulju
8 gilovanih artičoka u ulju
4 sušena paradajza
160g krem sira
nekoliko listova bosiljka
4 hrskave lepinje
2 x 120g konzerve Rio Mare tunjevine u maslivnovom ulju
8 gilovanih artičoka u ulju
4 sušena paradajza
160g krem sira
nekoliko listova bosiljka
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Presecite lepinje na pola. Podelite artičoke u tanke listove i iseckajte sušeni paradajz.
2.Namažite izdašan sloj krem sira na donji deo lepinje, na gornji deo lepinje stavite tunjevinu, artičoke i sušeni paradjz.
3. Ukrasite ručno iseckanim listovima bosiljka i biberom. Sendvič poklopiti i servirati.
4. Takođe možete ispeći lepinje nekoliko minuta pre nego što ih napunite za još hrskaviju teksturu.