Tanki omlet sa tunjevinom, mladim lukom i mozzarellom


SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
300 g mozzarelle
6 jaja
2 kašike rendanog parmezana
veliki svežanj peršuna
2 mlada luka
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
300 g mozzarelle
6 jaja
2 kašike rendanog parmezana
veliki svežanj peršuna
2 mlada luka
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
biber
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Nasecite mladi luk na tanke kolutiće te ih ispržite na malo ulja i soli.
2. Sitno naseckajte peršun pa ga pomešajte s oguljenim jajima, malo soli i bibera. Snažno mutite nekoliko minuta, a kad se zapeni, dodajte mladi luk.
3. Nasecite mozzarellu na kockice. Na jakoj vatri zagrejte malo ulja u tiganju, dodajte smesu od jaja, smanjite vatru i mešajte dok se jaja ne počnu stvrdnjavati.
4. Dodajte mozzarellu i oceđenu tunjevinu pazeći da je podloga ravna. Ostavite da se mozzarella otopi na jako slaboj vatri. Preklopite omlet i poslužite jako vruće.