Super ukusna pica sa Rio Mare Insalatissime Messicana – pikantna


SASTOJCI
Sastojci za 4 osobe:
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Messicana, 160 g
1 rolna pravougaonog testa za picu
400 g sosa od paradajza
300 g mocarele
100 g rendanog sira, npr. Emmental
60 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
malo origana
so po ukusu
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Messicana, 160 g
1 rolna pravougaonog testa za picu
400 g sosa od paradajza
300 g mocarele
100 g rendanog sira, npr. Emmental
60 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
malo origana
so po ukusu
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Zagrejati rernu na 200°C; začiniti sos od paradajza sa malo ulja, origanom i malo soli, isecite mocarelu na kockice.
2. Dobro nauljite pravougaoni pleh, razvucite testo da bude uz ivicu, dodajte paradajz, mocarelu isečenu na kockice i emental, pa stavite u rernu oko 30 minuta dok se testo potpuno ne ispečeno.
3. Kada se sastojci dobro izmešaju, stavite ih na picu, dodajte konzervu Insalatissime Meksiko i pecite picu još minut ili dva po ukusu.
4. Poslužite odmah.