Salata od tunjevine, koromača i avokada


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 šargarepe
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 kašika limunovog soka
so
biber
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 šargarepe
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 kašika limunovog soka
so
biber
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Ogulite i sitno naseckajte šargarepu. Odstranite gornji i donji deo glave komorača te ga oštrim nožem nasecite na tanke trake.
2. Stavite svo povrće na tanjir, dodajte ulje i limunov sok te posolite i zabiberite.
3. Ocedite tunjevinu, nasecite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.