Salata od tunjevine i belog pasulja s origanom


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
100 g mladog spanaća za salatu
250 g kuvanog cannellini pasulja
1/2 crvenog luka, seckanog
2 zrela paradajza
sveži origano
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
biber
so
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
100 g mladog spanaća za salatu
250 g kuvanog cannellini pasulja
1/2 crvenog luka, seckanog
2 zrela paradajza
sveži origano
40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
biber
so
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Nasecite paradajz na kockice, ispržite u posudi s uljem i lukom. Dodajte Cannellini pasulj i origano te kuvajte nekoliko minuta, začinite svežim mlevenim biberom.
2. Uklonite s vatre i dodajte spanać.
3. Ocedite tunjevinu i poslužite je uz pripremljenu salatu.