Rolnice od tunjevine i krastavca
SASTOJCI
za 4 osobe
3 x 80g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100g Grčkog jogurta
2 krastavca
ekstra devičansko maslinovo ulje
so i biber po ukusu
3 x 80g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100g Grčkog jogurta
2 krastavca
ekstra devičansko maslinovo ulje
so i biber po ukusu
Stampa Ricetta
PRIPREMA
1. Pomoću ljuštilice za krompir isecite krastavac na duge, tanke, jednake trake. Posolite ih i ostavite da se ocede nekoliko minuta. Osušite ih pomoću papirnog ubrusa.
2. U međuvremenu, dobro ocedite tunjevinu i podelite je na komade.
3. Premažite svaku krišku krastavca sa malo jogurta i dodajte komad tunjevine, urolajte i učvrstite čačkalicom.
4. Rasporedite rolnice na tanjir, začinite ih biberom i sa malo ulja.
5. Za dodatni ukus, dodajte salatu od paradajza.