Rolnice od pečenih patlidžana, tunjevine i rukole


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 80 g, oceđene
3 kriške patlidžana na žaru
nekoliko manjih paradajza
40 g nežnih listića rukole
10 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 sveži mladi luk
so
biber
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 80 g, oceđene
3 kriške patlidžana na žaru
nekoliko manjih paradajza
40 g nežnih listića rukole
10 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 sveži mladi luk
so
biber
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Paradajza nasecite na četvrtine, operite i nasecite listove rukole; operite i tanko nasecite mladi luk.
2. Razlomite tunjevinu i pomešajte je s paradajzom i narezanim lukom. Dodajte so i biber, a zatim stavite malu količinu smese na svaku krišku patlidžana. Dodajte nekoliko listova rukole na vrh i zamotajte patlidžane.
3. Rolnice rasporedite po tanjiru. Izmešajte preostalu rukolu s malo maslinovog ulja i prelijte preko rolnica.