Prolećne rolnice od tunjevine i paprike

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
2 žute i crvene paprike
2 fileta inćuna u ulju
1 kašika kapara
50 g majoneza
par listova salate
par kapi ulja
so

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Ugrejte rernu na 200°C i pecite cele paprike oko 30 minuta uz povremeno okretanje dok im kože ne postanu naborane i lagano pečene.

    2. Sitno narežite oceđenu tunjevinu, kapare i inćune i pomešajte sa majonezom.

    3. Paprikama uklonite peteljke i koštice pa svaku izrežite na četiri trake.

    4. Napunite paprike s malo smese i zamotajte ih. Na svaki tanjir stavite dve rolnice, ukrasite s par listova salate i začinite s par kapi ulja i prstohvatom soli. Poslužite odmah.

Najpopularniji recepti