Paradajz punjen rukolom i kus kusom
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Kus Kus 160 g
4 tvrda i zrela paradajza
svežanj divlje rukole
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
kašika popečenih bučinih semenki
so
2 konzerve Rio Mare Insalatissime Kus Kus 160 g
4 tvrda i zrela paradajza
svežanj divlje rukole
malo ekstra devičanskog maslinovog ulja
kašika popečenih bučinih semenki
so
Stampa Ricetta
PRIPREMA
1. Prerežite paradajz na pola, izvadite pulpu, naseckajte je i stavite u posudu.
2. Krupno nasecite rukolu i dodajte je u pulpu te začinite solju i uljem. Dodajte Rio Mare Insalatissime i nežno promešajte.
3. Prepolovljeni paradajz napunite mešavinom, začinite bundevinim semenkama i poslužite.