Mini tartar od paradajza i avokada sa Rio Mare Paté namazom od tunjevine sa tri vrste bibera


SASTOJCI
Sastojci za 4 osobe:
1 tuba Rio Mare Paté namaza od tunjevine sa tri vrste bibera
1 paradajz
1 mali avokado
½ limete
grančica peršuna
30 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
1 tuba Rio Mare Paté namaza od tunjevine sa tri vrste bibera
1 paradajz
1 mali avokado
½ limete
grančica peršuna
30 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Očistite avokado, prepolovite ga i uklonite košticu; operite paradajz i uklonite peteljku.
2. Paradajz i avokado isecite na sitne kockice i stavite u činiju i začinite sokom od limete, uljem, solju i seckanim peršunom.
3. Tartar od povrća stavite u činije ili na kašike i bogato ga ukrasite Rio Mare Paté namazom od tunjevine sa tri vrste bibera.