Mini tartar od hrskavog povrća sa Rio Mare Paté namazom od lososa


SASTOJCI
za 4 porcije
1 tuba Rio Mare Paté namaz sa lososom 100g
1 mala tikvica
1 šargarepa
1/2 mladog luka
2 stabljike celera
30g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so i biber
izrendana kora limuna
1 tuba Rio Mare Paté namaz sa lososom 100g
1 mala tikvica
1 šargarepa
1/2 mladog luka
2 stabljike celera
30g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so i biber
izrendana kora limuna
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Oljuštite šargarepu. Dobro operite povrće, iseckajte ga na male kockice, pomešajte i začinite sa malo limunove kore, dodajte ulje, so i dosta bibera.
2. Stavite povrćni tartar u male čaše i ukrasite ih bogatim nanošenjem Rio Mare Paté namaza od lososa.