Mini mafini sa parmezanom i Rio Mare Paté namazom od tunjevine


SASTOJCI
za 12 mafina
2 pakovanja Rio Mare Paté namaz od tunjevine 100g
120g brašna
1 jaje
40ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
60ml mleka
40g rendanog parmezana
1/2 kesice suvog kvasca
so i biber
2 pakovanja Rio Mare Paté namaz od tunjevine 100g
120g brašna
1 jaje
40ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
60ml mleka
40g rendanog parmezana
1/2 kesice suvog kvasca
so i biber
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Umutite mikserom jaja u mleko, dodajte brašno, kvasac i parmezan i nastavite da mutite još minut. Stavite so po ukusu, dodajte maslinovo ulje i dosta bibera.
2. Sipajte smesu u 12 silikonskih modlica koje su prethodno blago nauljene i premazane brašnom i pecite u zagrejanoj rerni na 180° oko 12 minuta ili dok se mafini ne odvoje ili porumene.
3. Ostavite mafine da se ohlade, izvadite ih iz kalupa, bogato ih ukrasite Rio Mare Paté namaza od tunjevine i poslužite.