Mini mafini sa crnim lukom i Rio Mare Paté namazom od lososa


SASTOJCI
za 12 mafina
2 tube Rio Mare Paté namaz od lososa 100g
120g brašna
1 jaje
40ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
60ml mleka
20g rendanog parmezana
1 crveni luk
1/2 kesice suvog kvasca
so
grančica timjana
2 tube Rio Mare Paté namaz od lososa 100g
120g brašna
1 jaje
40ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
60ml mleka
20g rendanog parmezana
1 crveni luk
1/2 kesice suvog kvasca
so
grančica timjana
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Iseckajte crni luk, propržite ga u tiganju sa malo maslinovog ulja, prstohvatom soli i timjanom.
2. Mikserom umutite jaja sa malo mleka, dodajte brašno, kvasac i parmezan i nastavite da mutite jedan minut. Stavite so po ukusu, dodajte maslinovo ulje i proprženi luk.
3. Stavite smesu u 12 silikonskih modli prethodno premazanih uljem i brašnom i pecite u vrućoj rerni na 180°C oko 12 minuta ili dok mafine ne narastu i porumene.
4. Ostavite mafine da se ohlade, izvadite ih iz modli, bogato ih ukrasite Rio Mare Paté namaza sa lososom i poslužite.