Meksička salata sa avokadom i potočarkama


SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Messicana 160 g
300 g pirinča dugog zrna
1 mali crveni luk
2 kašićice susamovih semenki
1 paket šafrana
40 g maslinovog ulja
so
4 konzerve Rio Mare Insalatissime Messicana 160 g
300 g pirinča dugog zrna
1 mali crveni luk
2 kašićice susamovih semenki
1 paket šafrana
40 g maslinovog ulja
so
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Operite paradajz i nasecite na kocke. Narendajte koricu limete i iscedite sok.
2. Ogulite avokado i izvadite košticu. Meso avokada nasecite na kolutove i poprskajte sokom limete.
3. Izmešajte sadržaj Insalatissime Messicana, paradajz i avokado. Stavite potočarku na tanjire, na nju istresite pripremljenu salatu te sve pospite narendanom koricom limete.