Krompir salata sa tunjevinom i balzamiko sirćetom


SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 80 g
3 krompira
1 mali karfiol
1 l bujona od povrća
nekoliko kapi balzamiko sirćeta
maslinovo ulje
4 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 80 g
3 krompira
1 mali karfiol
1 l bujona od povrća
nekoliko kapi balzamiko sirćeta
maslinovo ulje
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Očistite krompir te ga nasecite na kolutove. Raskomadajte karfiol, zakuvajte bujon i dodajte povrće. Kuvajte 20 minuta, a zatim povrće ocedite, isperite hladnom vodom pa opet ocedite.
2. Prelijte povrće s malo maslinovog ulja i dodajte dobro oceđene komadiće tunjevine. Začinite s nekoliko kapi balzamiko sirćeta i poslužite odmah.