Insalatissime od sočiva sa kriškama avokada i paradajza


SASTOJCI
za 4 porcije
4 konzerve tunjevine Rio Mare Insalatissime sa sočivom
1 avokado
4 mala rebrasto isečena paradajza
½ limuna
par kapi ekstra devičanskog maslinovog ulja
so po ukusu
4 konzerve tunjevine Rio Mare Insalatissime sa sočivom
1 avokado
4 mala rebrasto isečena paradajza
½ limuna
par kapi ekstra devičanskog maslinovog ulja
so po ukusu
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Oljuštite i isecite avokado na pola i uklonite semenku. Poprskajte avokado sokom od limuna da ne bi promenio boju i isecite na tanke kriške. Isecite i paradajz na tanke kriške.
2. Aranžirajte kriške avokada i paradajza na jednu stranu tanjira tako da se malo preklapaju. Začinite sa nekoliko kapi ulja i prstohvatom soli.
3. Otvorite Insalatissime, promešajte sadržaj dobro i sipajte ga kašikom na tanjire pored povrća.