Grilovani paradajz sa filetima skuše


SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 kašike kapara u soli, ispranih
6 kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
sok i rendana korica 1/2 limuna organske proizvodnje
1 svežanj mešanog začinskog bilja (bosiljak, peršun, kopar)
4 zrele ali tvrde paradajze
so
1 konzerva Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 kašike kapara u soli, ispranih
6 kašika ekstra devičanskog maslinovog ulja
sok i rendana korica 1/2 limuna organske proizvodnje
1 svežanj mešanog začinskog bilja (bosiljak, peršun, kopar)
4 zrele ali tvrde paradajze
so
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Pomešajte kapare, maslinovo ulje, limunov sok i koricu te kašiku začinskog bilja.
2. Vodoravno presecite paradajz na pola. Ispecite ih u tiganju 3 minuta sa svake strane. stavite ih na tanjire i malo posolite.
3. Na svaku polovinu paradajza stavite 1 filet skuše, smesu s kaparima i preostalo začinsko bilje. Dekorišite s još ispranih kapara.