Fileti skuše sa žara s tikvicama, paprom i rukolom


SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare fileta skuše sa žara u ekstra devičanskom maslinovom ulju 120 g
1 žuta paprika
1 crvena paprika
2 tikvice
1 patlidžan
šaka rukole
par kapi ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
4 konzerve Rio Mare fileta skuše sa žara u ekstra devičanskom maslinovom ulju 120 g
1 žuta paprika
1 crvena paprika
2 tikvice
1 patlidžan
šaka rukole
par kapi ekstra devičanskog maslinovog ulja
so
Stampa Ricetta

PRIPREMA
1. Patlidžan, tikvice i paprike narežite na kolutove i pecite na grillu. Posolite i dodajte ulja po želji.
2. Rasporedite povrće u slojevima, a na vrh posložite filete skuše sa žara.
3. Ukrasite s nekoliko listova rukole i začinite uljem.