Bruskete sa avokadom, čeri paradajzom i skušom na žaru

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare skuše na žaru u ekstra devičanskom maslinovom ulju 120 g
8 kriški ražanog hleba
2 limete
1 zreo avokado
7 do 8 čeri paradajza
3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
nekoliko kapi Tabasco umaka
sveže mleveni crni biber

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Fileti skuše sa žara u ekstra devičanskom maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Ispecite kriške ražanog hleba, u međuvremenu izrendajte koru od limete i ostavite za kasnije.

    2. Avokado isecite na pola, odstranite košticu i koru, pulpu avokada stavite u činiju i izgnječite viljuškom. Dodajte Tabasco, sok limete i ekstra devičansko maslinovo ulje. Promešajte sastojke, da dobijete glatko kremastu teksturu.

    3. Izrežite čeri paradajz. Prepečen hleb premazati kašikom umaka od avokada, dodajte izrezani čeri paradjz i filete skuše koje ste prethodno dobro ocedili.

    4. Začinite sveže mlevenim crnim biberom i korom od limete. Poslužite odmah.

Najpopularniji recepti