Tuna burger

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160g
6 parčeta hleba za sendviče
1 jaje
2 kašičice senfa
1 grančica peršina
jedan mladi luk
2 kašicice majoneza
par kapi ekstra devičanskog maslinovog ulja

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Odstranite kore s kriški hleba i sameljite ih da dobijete meke hlebne mrvice. Stavite mrvice u ćiniju, dodajte dobro oceđenu i razdvojenu tunjevinu, sitno naseckani mladi luk i peršun, majonez, senf i jaje pa sve sastojke dobro promešajte.

    2. Oblikujte smesu za burgere, na jakom plamenu dobro zagrejte malo nauljenu šerpu s nelepljivom površinom, kada šerpa postane vruća stavite burgere.

    3. Pecite ih s obe strane, okrećući lopaticom kako bi debljina ostala jednolika. Burgeri su gotovi kada dobiju zlatno-smeđu boju.

    4. Poslužite ih odmah uz ukusne pržene krumpiriće.

Najpopularniji recepti