Salata od tunjevine, koromača i avokada

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u sopstvenom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 šargarepe
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 kašika limunovog soka
so
biber

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Tunjevina u sopstvenom soku

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Ogulite i sitno naseckajte šargarepu. Odstranite gornji i donji deo glave komorača te ga oštrim nožem nasecite na tanke trake.

    2. Stavite svo povrće na tanjir, dodajte ulje i limunov sok te posolite i zabiberite.

    3. Ocedite tunjevinu, nasecite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.

Najpopularniji recepti