Dinstana bundeva sa Insalatissime Leblebije

SASTOJCI

za 4 porcije
4 konzerve tunjevine Rio Mare Insalatissime Leblebije
800 g sveže bundeve isečene na komade
nekoliko grančica ruzmarina
60 g ekstra devičanskog maslinovog ulja
so i biber po ukusu

Stampa Ricetta

PODELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠĆENI PROIZVOD

Insalatissime Leblebije

OTKRIJTE VIŠE

PRIPREMA

    1. Ukoliko su komadi bundeve previše veliki, isecite ih na manje. Izdinstajte u neprijanjajućem tiganju sa maslinovim uljem, solju i nekoliko grančica ruzmarina dok ne budu mekani na dodir viljuške i zlatne boje.

    2. Stavite skuvanu bundevu na 4 posebna tanjira. Pomešajte sadržaj tunjevine Insalatissime dobro pre nego što ga kašikom servirate na svaki tanjir pored bundeve.

    3. Servirajte dok je toplo.

Najpopularniji recepti